12 juni 2011

Hoera!

Het gerucht heeft onze website al ingehaald, maar voor de mensen zonder Facebook.... Nick heeft een baan! Hij zal zowel in het hart van Sydney's business district, als in de funky wijk Newtown (op loopafstand van ons huis) bij twee (!) architectenbureaus gaan werken. Een droom in vervulling, mag ik zonder overdrijven zeggen.
Na toch een dikke anderhalve maand elke dag brieven naar bureaus gestuurd te hebben en minstens zoveel afwijzingen (of soms helemaal niets) terug te krijgen is dit echt een hele opluchting.

Natuurlijk was de gemeente van het heugelijke feit gelijk op de hoogte gesteld en verzorgden ze speciaal voor Nick een fantastisch vuurwerkspektakel en uitgebreid diner bij steak house I'm Angus in de Darling Harbour.


Als je het filmpje hierboven niet kunt zien, klik dan hier

Darling Harbour - I'm Angus Steakhouse

Dinner @ I'm Angus, Darling Harbour Sydney Dinner @ I'm Angus, Darling Harbour Sydney

Nu is het natuurlijk mijn beurt om op zoek te gaan naar een baan waar nog jaren over gepraat kan worden. Bij de eerste serieuze zoektocht kwam ik al een bijzondere advertentie tegen: "Looking for people, preferably dutch speaking - to help make Poffertjes at events. People that are quick and have good people skills only."

Jullie zullen begrijpen dat ik die kans natuurlijk niet kan laten liggen. Het schort heb ik ten slotte al!
Wordt vervolgd.

DSC05610