21 juli 2011

Tijd voor een feestje!

Een dubbel feestje zelfs, want niet alleen ben ik vandaag jarig, ook heb ik deze week te horen gekregen dat ik eindelijk een baan gevonden heb! Ik zal gaan werken in het 'Funk House' Backpackers Hostel (tja wat een naam hè, maar kennelijk was ik funky genoeg) in de wijk Kings Cross. Daar zal ik achter de receptie staan, backpackers helpen aan leuke tours en ook zorgen voor een verbeterde website & andere online activiteiten. Ik heb er super veel zin in! Morgen begin ik met de inwerkperiode, dus ik zal snel meer vertellen over het werk.


Vandaag werd ik eerst verrast door een lading kaartjes, cadeautjes en zelfs complete feestpakketten uit Nederland, allemaal natuurlijk met medeweten van de manager van de feestcommissie, Nick. Met bioscoop- en concertkaartjes, een prachtig receptenboek en zelfs een super stoer Polaroid fototoestel, kon de dag natuurlijk al niet meer stuk (en de dag is zelfs nog niet eens afgelopen, kun je nagaan!)


DSC02175
DSC02178 DSC02202DSC02183


DSC02190
Denkend aan Holland...

DSC02206
Mr. Party Manager


Na het uitpakken van de cadeaus was het tijd voor een heerlijk ontbijt, natuurlijk nu geheel in Nederlandse stijl (hagelslag, ontbijtkoek en zelfs kaas mét kaasschaaf!!). Jammer alleen dat het buiten zo hard regent dat je elkaar binnen haast niet meer kunt verstaan, maarja, zo voel ik me ook wel weer een beetje thuis.


In afwachting van de echte verjaardagstaart, had Nick gezorgd voor twee schandalig grote muffins, die we lekker met warme choco hebben genuttigd. Het weer is hier inmiddels zo verschrikkelijk dat we het idee hebben in een onderzeeboot te zitten midden op zee. We denken regelmatig vissen langs te zien komen voor de ruiten. Brrrr! Lekker binnen blijven dus, gelukkig hebben we nu genoeg ontbijtkoek om te kunnen koekhappen en een veter en spijker voor het spijkerpoepen hebben we vast ook nog wel ergens. Jammer alleen dat de sjoelbak niet mee kon, dan hadden we echt de middag met oud-Hollandse spellen kunnen vullen.


DSC02193


DSC02198


 DSC02200


Van mijn huisgenootjes kreeg ik twee enorme bossen met typisch Australische bloemen (De paarse heten Protea en de oranje hebben de fantastische naam Alstromeria 'The Third Harmonic'). Ook heb ik begrepen dat ik nog een Australisch kinderboek krijg en ze gaan vanavond ook nog een taart voor me bakken! Als dat geen toffe verjaardag is, dan weet ik het niet.


DSC02208