05 september 2011

Het dagelijks leven in Sydney

Het is te merken dat zodra je ergens aan het werk gaat, de spannende verhalen ineens een stuk minder worden. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we helemaal niets meer meemaken hoor!


Ik (Nienke) heb het erg naar mijn zin in het hostel waar ik werk, Nick is ook al een aantal keer langs geweest (vooral erg leuk als ik avonddienst heb en hij met dampende pizza's binnenkomt!) en ik mag morgen zelfs voor 3 dagen geheel gratis naar Byron Bay(een plaatsje aan de oostkust). Als bedankje van mijn baas voor het werk aan o.a. de website van het hostel. In Byron Bay zal ik samen met mijn collega Sam (een ontzettende relnicht trouwens, die alle klanten afschrikt met schuine grappen, maar dat even geheel terzijde) een aantal activiteiten uittesten (zodat we die beter kunnen verkopen aan onze gasten) en een aantal andere 'travel reps' (representatives) uit Australië ontmoeten. Ik heb al gehoord dat we gaan kajakken (waarbij de dolfijnen om je boot zwemmen), surfen en snorkelen. Ook zijn we al voor een aantal after-party's uitgenodigd, allemaal heel vervelend natuurlijk. In het volgende verslag meer hierover!


Het was eerst de bedoeling dat Nick stiekem in de koffer meegesmokkeld zou worden, maar helaas voor mij (leuk voor hem) heeft hij inmiddels een tweede baan gevonden bij een architectenbureau in de stad. Het werk bevalt hem daar erg goed en ze zijn al superblij met hem omdat hij de opdrachten allemaal gelijk snapt en begint met aanpakken in plaats van wazig voor zich uit te staren (iets wat kennelijk al zijn voorgangers deden).   Hij heeft al een afgesleten schouder van de klopjes, zeg maar. In een volgend bericht zal hij er vast nog veel meer over vertellen! Vraag hem dan ook gelijk even naar de levensgevaarlijke sporten die hij op dit moment aan het beoefenen is, want hij zit onder de rode schrammen en schuurplekken en zijn sokken zitten onder het bloed van zijn kapotte tenen... Geen idee wat die jongen allemaal uitvreet op het sportveld?! Zal wel iets Australisch zijn.


De volgende foto's hadden we geloof ik nog niet eerder met jullie gedeeld, maar we wilden toch even laten zien dat we nog goed eten en drinken, we leuke concerten bezoeken en vogel Neill nog steeds goed in de spotlights staat hier in huis.


Aan het eind ook een filmpje (als goedmaker voor de magere berichtgeving de laatste tijd) met nog niet eerder vertoond materiaal. Sensationeel!!!


DSC05993
Inmiddels ons favoriete tentje in Newtown, genaamd 'The Corridor' (het is er super smal, vandaar) Ze hebben er heerlijk eten, goedkoop bier én de lekkerste peren cider van de stad. 


DSC05991 110813_KXH_029


DSC06075
Owl City (nog een cadeautje van mijn verjaardag) was erg leuk, ook al 
was ik die dag wel doodziek helaas...


DSC06153
Neill, ook leuk in rood.


Hier alvast wat sneak-peaks van Nick's sportieve uitbarstingen, samen met Adrian en zijn broer Trent. Het veld ligt op de bovenverdieping van een sportcomplex, waardoor je uitkijkt over de hele stad. Stoer!


DSC06159


DSC06170 DSC06164
Adrian, Nick en Trent.... Compilatie Filmpje Sydney 2011 from Nienke Krook on Vimeo.