31 oktober 2011

Publicatie Reisverhaal

Hallo allemaal,


Even een kort berichtje om te vertellen dat er een reisverhaal van mij gepubliceerd is in het TNT Travel Down Under Magazine deze week. En ik won er een lekkere reischeque mee. Het is een verhaal over een van mijn eerdere avonturen in Australiƫ, toen ik een weekje op een ranch cowboytje aan het spelen was :)


Het verhaal is in het Engels, maar wie goed heeft opgelet op school kan het hier vinden om te lezen. Natuurlijk hoor ik graag wat jullie ervan vinden!


Verder is alles goed, afgelopen week hebben we prima weer gehad, veel gewerkt, Halloween gevierd (we waren er zo in opgegaan, dat we op een gegeven moment dachten dat iemand een tof kostuum had - bleek het een Aboriginal te zijn), Nick heeft heerlijk met Adrian en vrienden in het park gebarbecued, we zijn zondag naar een travel expo geweest waar ik door onze contactpersoon van het hostel aan veel mensen in de reiswereld ben voorgesteld (en veel over alle producten heb geleerd), we hebben schandalige ijsjes gegeten voor het Opera House en de Harbour Bridge en ik heb mijn collega vertelt dat ze een luie donder is en dat ik niet langer van plan ben al het werk te doen dat ze mij elke week laat liggen. Goed bezig dus! 


Verder zijn we druk met het plannen van de vakantie die er al snel aankomt, wat nog een hele klus blijkt met het beperkte aantal reisdagen dat we hebben, het werk dat we er nog tussendoor moeten doen, alle mensen die andere reisplannen hebben, activiteiten willen doen en op andere momenten langskomen of vertrekken, auto's die gehuurd moeten, bedden die moeten worden geregeld en vluchten die moeten worden geboekt, maar het begint een beetje vorm te krijgen. Ondanks de hele organisatie klus hebben we er in ieder geval wel zin in!


Tot de volgende update,


Groetjes van Nienke