13 juni 2012

Bye Holland.... G'day Australië!!

We dachten serieus dat we ons na twee weken bankzitten bij onze ouders wel zouden gaan vervelen. Iedereen moest namelijk gewoon aan het werk en hoeveel tijd zouden we nou helemaal kwijt zijn met het opsnuiven van Nederlandse herinneringen? Bleek dat even tegen (of eigenlijk juist mee te vallen!) 
Vier weken lang renden we van Diemen naar Venlo, van Utrecht naar Arnhem en via Tilburg naar Amsterdam. Om te barbecuën, uit eten te gaan, sushi te rollen of gewoon lekker pizza te laten bezorgen. Van ouders naar oma's naar vriendjes en vriendinnetjes. De meeste dagen hadden we niet 1, maar 2 of zelfs 3 afspraken en alsnog hebben we niet eens iedereen kunnen bezoeken. 
Niet dat we klagen hoor, we hebben een geweldige maand gehad. Het liefst hadden we er nog wat tijd aan vast geplakt natuurlijk, maar het werk riep ons. 
Nu wonen we even tijdelijk weer in het hostel tot we een leuk huisje hebben kunnen vinden. Op moment van schrijven is Nick onderweg naar het eerste huis op onze lijst, in de chique wijk 'Rose Bay'. Verder hebben we huizen in Bondi Beach en omgeving uitgezocht. Nu maar hopen dat de perfecte crib er voor ons tussen zit. Dan kunnen we snel onze vogel terugkrijgen en genieten van een plek waar we niet elke keer voor gebruik de borden en messen opnieuw moeten afwassen, we 's ochtends gewekt worden door een rollende container van de bakkerij naast het hostel en niet meer uit een tas hoeven te leven. Dan gaat het echte jetset leventje in wereldstad Sydney weer beginnen!


We hopen jullie snel te verblijden met foto's en filmpjes van ons nieuwe huis, dus goed voor ons duimen en tot die tijd veel plezier met wat foto's uit Nederland!


Friends Utrecht Friends Utrecht Friends Utrecht

Aan de tapas met vriendjes in Utrecht

Friends Amsterdam Tea @ Amsterdam Lunch @ Amsterdam

Naar de Apple Store met vriendinnetje in Amsterdam (+ thee met een koekje + kroketten op brood, driedubbel winst!)

Friends Venlo

BBQ in Venlo met de mannen

Family @ Venlo

Flink Toetje 
(want we moeten wel goed voor onszelf zorgen natuurlijk, we hebben ten slotte vakantie)

Family @ Floriade Venlo Family @ Floriade Venlo

Bloempies Kieken op de Floriade in Venlo

Friends Amsterdam

Op het stadsstrand met vriendinnetjes in Amsterdam

Friends Amsterdam

Nog maar een keer goed eten - je weet maar nooit

Friends Arnhem Friends Arnhem

Friends Arnhem

Sushi rollen in Arnhem en uitpuffen op het stadsstrand

BBQ Friends Tilburg

Barbecuen in Tilburg met wederom de mannen (nu met vrouwen)

Family Utrecht

Hapje eten in Utrecht met familie

Family Amsterdam

Geweldig klein grut in Amsterdam

Sad Cat Cat in the Hat.. eh pot.

Het enige dat tegenviel was dat we Nienke's katten in een wat vreemde staat terugvonden... Gelukkig ging het bij vertrek al wat beter met ze.Friends Utrecht
xx Nick en Nienke